fbpx

Voor werkzoekenden

Data Helden

Onze Data Helden gaan aan de slag bij de beste werkgevers en krijgen hiervoor alle tools aangereikt om een vliegende start te kunnen maken. Denk aan vakinhoudelijke opleidings- en trainingsmogelijkheden, intensieve sollicitatietrainingen en een inhouse coach voor jouw eigen persoonlijk ontwikkeltraject!

Detachering Data Professionals
0
Data Helden
0
Sollicitaties
0
Werkgevers

Zo werkt het

Stap 1
Solliciteer
Solliciteer op één van onze vacatures of meld je aan. Onze recruiters bekijken jouw profiel en nemen telefonisch of per mail contact met je op.
Stap 1
Stap 2
In gesprek
Vervolgens nemen we de tijd om jouw ambities, vaardigheden en interesses verder te onderzoeken. Dit gebeurt via een videogesprek van ongeveer 45 minuten.
Stap 2
Stap 3
Voorbereiding interview opdrachtgever
Wij leggen jouw profiel voor bij de opdrachtgever. Als de opdrachtgever enthousiast is, word je uitgenodigd voor een interview. Wij bereiden je natuurlijk optimaal voor op dit gesprek.
Stap 3
Stap 4
Interview opdrachtgever
Het interview bij onze opdrachtgever duurt ongeveer één uur en zal online of op kantoor van de opdrachtgever plaatsvinden (afhankelijk van richtlijnen overheid en RIVM). Om jou achteraf van waardevolle feedback te voorzien, is onze accountmanager ook aanwezig.
Stap 4
Stap 5
Nieuwe baan!
Zijn jij en de opdrachtgever positief? Dan bieden wij jou binnen twee weken een overeenkomst en sluit jij je aan bij ons netwerk van Data Helden.
Stap 5

Data Helden

Lees de verhalen van jonge data professionals die jou voorgingen.

How we guided our data hero Carlos

How we guided our data hero Carlos

Carlos was born and raised in Barcelona. Upon completion of …

How we guided our data hero Anita

Meet Anita! As both Hungarian and Russian, but born and …

How we guided our data hero Kas

In 2021, Kas started his career as a Business Developer …

How we guided our data hero Alonso

Alonso was born in Spain (Bilbao) and came to the …

Junior Business Analyst Banking

Meld je aan

Wil jij ook onderdeel worden van Young Analytics? Solliciteer dan op één van onze vacatures of laat je cv achter via open sollicitatie.