fbpx

EVEN VOORSTELLEN: Kiki Tollenaar

Kiki Tollenaar Young Analytics

Deze maand mochten Young Analytics en Young Financials Kiki Tollenaar verwelkomen als nieuwe collega in het team! Kiki is begonnen als Business Consultant waarin ze de rol van het matchen van jonge professionals aan banen binnen de top van de financiële en data analytische sector vervult. Kiki is 25 jaar oud en is geboren en getogen in Amsterdam. Ze heeft een inspirerende reis gemaakt van haar Master Climate & Energy naar accountmanagement. “Bij mijn vorige baan ben ik erachter gekomen dat ik het eigenlijk het leukst vind om met mensen bezig te zijn, en om hen blij te maken.” zegt ze in onze nieuwe blog. Benieuwd naar Kiki haar hele verhaal? Lees dan snel verder!

Hoe ben je bij Young Analytics & Young Financials terechtgekomen en wat gaf de doorslag om bij het bedrijf te solliciteren?

“Ik heb Young Analytics al een paar jaar geleden voorbij zien komen via via. Qua bedrijf zag ik dat het op sommige gebieden al voor liep op andere bedrijven, en ook de uitstraling van het team trok mij meteen aan. Het team zag er erg leuk uit, en zag mijzelf er goed tussen passen. Toen ik bij mijn vorige baan niet door kon gaan als accountmanager, omdat ik twee à drie jaar ervaring nodig had, ben ik verder gaan zoeken en kwam ik deze functie tegen. Ik denk dat in veel omgevingen accountmanagement iets is wat je na een paar jaar oppakt. Dat ik hier meteen accountmanagement kan doen, en daarbij ook de vrijheid en verantwoordelijkheid krijg, is iets wat een doorslaggevende factor is geweest. Ik had mijzelf niet per se bij een kleiner bedrijf neergezet, maar door het hechte team en de diverse klanten en kandidaten waar ik mee te maken heb, voelt het bijna alsof je voor een groot bedrijf werkt.” Daarnaast gaf binnen de functie zelf de doorslag dat je als Business Consultant bij Young Financials en Young Analytics het opbouwen van nieuwe sales leads en de klantenrelatie in één functie hebt. Hierdoor kan ik op beide gebieden veel leren.” 

Wat zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden die bij je nieuwe rol als Business Consultant horen?

“In de eerste weken is het belangrijk dat ik mensen ga leren kennen, zowel kandidaten, als managers en onze opdrachtgevers. Ik kan geen goede match maken als ik niet weet hoe alle opdrachtgevers in elkaar zitten, wat de sfeer van de verschillende bedrijven is, of wat voor nieuwe medewerkers ze zoeken. Daarnaast is het ook belangrijk dat ik de juiste kandidaat met de juiste vacature ga matchen. Hierbij is het fijn om samen te werken met het recruitment en marketingteam. Als laatst is het met mijn rol ook een belangrijke verantwoordelijkheid om nieuwe opdrachtgevers binnen te halen, maar ik denk dat het belangrijk is om bij het begin te beginnen.”

Wat hoop je te bereiken binnen YA & YF?

“Ik heb nog geen specifieke toekomstige doelen vastgesteld, maar mijn short-term doel is om mijn functie, het team van Young Financials en Young Analytics en de verschillende opdrachtgevers te leren kennen zodat het een geoliede machine wordt. Mijn prioriteit ligt niet bij het behalen van targets en individueel succes, maar eerder bij samenwerking met het team om zoveel mogelijk matches tot stand te brengen. Ik vind het vooral belangrijk dat de kandidaten die geplaatst worden een goede match zijn voor de opdrachtgevers, maar dat is ook het gedeelde doel van Young Financials & Young Analytics.”

Kun je ons vertellen waar je het meest naar uitkijkt bij Young Analytics & Young Financials?

“Ik haal veel energie uit gezamenlijk succes, maar ik kijk ook uit naar mijn eerste succesvolle match. Ik vind het eigenlijk zelfs nog leuker om iemand aan een bedrijf te matchen waarbij het bedrijf niet eens het gevoel heeft dat ze iemand nodig hebben, maar dat wij iemand aanleveren waarvoor ze gewoon een aanbod moeten doen. Ik heb al even gekeken naar de sollicitaties die wij binnenkrijgen, en er zitten echt hele hoogopgeleide, ambitieuze kandidaten tussen. Dat vind ik echt superleuk.”

Ben jij net afgestudeerd en wil je een keer advies over wat jouw persoonlijke beste vervolgstappen zijn in de financiële sector? Meld je dan hier aan bij Young Analytics en dan helpen Kiki en andere collega’s jou verder!

See our vacancies

Junior Business Analyst Financial Markets

Senior Banking Analyst – The Hague

Introductie Minimum salary starting from 60k | 3+ years of work experience | Product Portfolios | Financial Products | Analyzing Transactions | Finance | Financial

HR Officer - Parttime - Amsterdam

HR Officer – Parttime – Amsterdam

Introductie HR Officer | HRM | Innovatief & Jong Bedrijf | Internationaal | Parttime | 24 uur | Dynamische Werksfeer | Herengracht, Amsterdam Zoek je