fbpx

Greenberg Capital verwerft meerderheidsbelang in Young Professionals Group

Greenburg

Amsterdam, 23 februari 2023

Greenberg Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in Young Professionals Group B.V. (“YPG”). In samenwerking met Greenberg Capital, verwacht YPG de komende jaren versneld door te groeien. Marktlink en IMAP begeleidden het volledige overnameproces. Michel Maaswinkel, oprichter (voormalig DGA) en aandeelhouder in YPG, blijft samen met mede-aandeelhoudster Floor van Ligten operationeel eindverantwoordelijk.

YPG is opgericht in 2005. Via de merken Young Financials en Young Analytics worden jonge, hoogopgeleide financiële en data gedreven professionals bemiddeld via detachering en werving & selectie. Opdrachtgevers zijn onder andere banken, verzekeraars en vermogensbeheerders. In ruim zeventien jaar heeft het Amsterdamse bedrijf een sterke naam en reputatie opgebouwd bij opdrachtgevers en jonge hoogopgeleide professionals in het hart van de financiële sector.

Via diverse deelnemingen in de recruitment- en detacheringbranche, beschikt Greenberg Capital over een groot netwerk van opdrachtgevers en heeft het kennis en expertise op het gebied van detachering, werving & selectie en interim. Bouke van der Weide van Greenberg Capital: “Young Professionals Group is een fris Amsterdams bedrijf met een sterke reputatie op het gebied van recruitment- en detachering binnen het finance & data domein. Dit segment vormt de basis voor de huidige en toekomstige kenniseconomie. Onze verwachting is dat de vraag naar finance & data professionals binnen de financiële sector in de komende jaren nog verder zal gaan toenemen.”

See our vacancies

HR Officer – Parttime – Amsterdam

Introductie HR Officer | HRM | Innovatief & Jong Bedrijf | Internationaal | Parttime | 24 uur | Dynamische Werksfeer | Herengracht, Amsterdam Zoek je