fbpx

Aan de slag als Junior Data Analist

Als succesvolle Data Analist ben je een ster in het analyseren en het vervolgens interpreteren van data. Je bouwt rapporten en dashboards en werkt regelmatig met VBA, SQL of Python. Jij begrijpt als geen ander waar de data vandaan komt en kan het ophalen, opschonen, voorbereiden en verbeteren. Weet jij vraagstukken vanuit de business op te lossen door met verschillende bedrijfsdata te werken? Zie jij waar kansen liggen? En lijkt het jou leuk om bijvoorbeeld bij banken, zorginstellingen of andere takken van de financiële sector te werken? In Amsterdam, Den Haag of Utrecht? Meld je dan nu hieronder aan!

Junior Data Analist vacatures

Wat wordt mijn Junior Data Analist salaris?

Het salaris van een  Junior Data Analist ligt vaak tussen de € 3.200 en €3.500 en verschilt per functie en bedrijf.

Welke data analist opleiding moet je hebben afgerond?

Als Data Analist heb je een Master in bijvoorbeeld (Quantitative) Finance, Information Management, Wiskunde, Natuurkunde of Astronomie (of vergelijkbaar). Hierna is het mogelijk om als Junior Data Analist aan de slag te gaan in steden als Amsterdam, Den Haag of Utrecht.

Word Junior Data Analist door middel van ons Data Traineeship

Ben je geïnteresseerd in de functie Junior Data Analist, maar ben je nog niet zo zeker van welke kant je precies op wil en welke doorgroeimogelijkheden er zijn? Wil jij daarnaast de mogelijkheid om te werken en leren tegelijk? Neem dan vooral een kijkje bij ons Data Traineeship/Junior Data Analist Traineeship. Er zijn vele mogelijkheden, zo kun je ons Data Traineeship volgen om opgeleid worden tot Junior Data Analist, maar we hebben ook andere richtingen zoals Junior Data Engineer en Junior Data Scientist.