fbpx

Data Science Traineeship

Data Science Traineeship bij Young Analytics

Ben jij geïnteresseerd in Data Science en wil je werken en leren tegelijk? Dan is dit Data Science Traineeship iets voor jou! Samen bepalen we bij welke organisatie en op welke afdeling(en) je aan de slag gaat. Na afronding van het Data Science Traineeship staat er een baan op jou te wachten als data scientist, data analyst. data engineer of een van de andere vele functies die dit traineeship te bieden heeft! Wij matchen jou op een functie die past bij jouw interesses en ambities. Als Data Science Trainee kan je bijvoorbeeld aan de slag binnen financial markets, banking, risk, healthcare of marketing analytics. 

Junior Business Analyst Financial Markets

Onze Data Trainees werken bij

Junior Finance & Risk Data Analyst

Wat houdt ons Data Science Traineeship in?

Wanneer je bij ons traineeship instroomt ga je …

 • 1 jaar aan de slag bij een vooruitstrevende organisatie in de wereld van data
 • Een intensieve professionele en persoonlijke ontwikkeling doormaken en een uniek netwerk opbouwen
 • Meelopen in het trainingsprogramma van topwerkgevers 
 • Over een ruim studiebudget beschikken voor het volgen van externe trainingen. Bijvoorbeeld in Python, PowerBI/Tableau, VBA, Agile/Lean Six Sigma Belt of CFA

Wat vragen wij van jou als Data Science Trainee?

 •  Bachelor of Master (bijna) behaald op het gebied van Data Analytics, Data Science, Information Management of vergelijkbaar
 • 0 – 2 jaar werkervaring
 • De ambitie om te werken én getraind te worden door onze topwerkgevers
 • Communicatief, leergierig en ondernemend
Data Science Traineeship

Waarom het Data Science Traineeship van Young Analytics?

Wij bieden jou serieuze posities op Bachelor en Masterniveau. Ons grote netwerk biedt veel uitdagende posities bij vooruitstrevende organisaties. Deze zijn zorgvuldig gematcht op jouw ambities en kwaliteiten. Tijdens ons hele Data Science Traineeship bieden we jou we jou …

1. Begeleiding 

Je wordt volledig getraind en begeleid door het Young Analytics team. Samen met jou zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid bent tijdens het sollicitatieproces: wij upgraden jouw cv, trainen je voor het interview en gaan mee naar het gesprek. Gedurende het hele traineeship heb je een fieldcoach voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgen we er samen voor dat jij blijft groeien!

2. Learning-on-the-job 

 Jij komt in een gemotiveerd team terecht met collega’s die klaarstaan om jou op te leiden tot professional binnen jouw vakgebied. Daarnaast biedt Young Analytics verschillende trainingen en cursussen die aansluiten op jouw functie.

3. Arbeidsvoorwaarden

Flexibele startdatum. Aanmelden gedurende het hele jaar

Competitief salaris van minimaal €3.360 bruto per maand (incl. 8,33% vakantiegeld)

Ruim studiebudget

25 vakantiedagen + 2 bonusdagen

Reiskostenvergoeding

Aansluiting bij ons jonge data helden netwerk

4. Doorgroeien 

Wederzijdse match? Dan krijg je na 1 jaar direct een contract bij de opdrachtgever

Vragen over ons Data Science Traineeship?

Neem contact op met Julie Leeflang via

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, pages, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Wanneer je je inschrijft via onze website en/of aanmeldt voor één van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om deze diensten uit te kunnen voeren.

  Reviews

  FAQ

  1. Solliciteer via onderstaande Data Science Traineeship knop. Onze recruiters bekijken jouw profiel en nemen telefonisch of per mail contact met je op.

  2. Vervolgens nemen we de tijd om jouw ambities, vaardigheden en interesses verder te onderzoeken. Dit gebeurt via een videogesprek van ongeveer 45 minuten.

  3. Samen bepalen we welke Data Science Traineeship en opdrachtgever het beste aansluit op jouw profiel. Als de opdrachtgever enthousiast is, word je uitgenodigd voor een interview. Wij bereiden je middels intensieve sollicitatietraining optimaal voor op dit gesprek.

  4. Het interview bij onze opdrachtgever duurt ongeveer één uur en zal online of op kantoor van de opdrachtgever plaatsvinden. Om jou achteraf van waardevolle feedback te voorzien, is onze accountmanager ook aanwezig.

  5. Is na het gesprek iedereen positief? Dan bieden wij jou binnen een week een overeenkomst voor het Data Science Traineeship en sluit jij je aan bij ons netwerk van andere Data Science Trainees.

  Eigenlijk teveel om op te noemen! Wij zijn ervan overtuigd dat onze Data Science Trainees zich in ieder geval sterk hebben ontwikkeld op het gebied van:

  • Complexe data-analyse, Data Analytics, Data Science, programmeren en automatiseren
  • Het toepassen van data vaardigheden in een business setting
  • Persoonlijk leiderschap
  • Op een effectieve manier resultaten bereiken en presenteren
  • Samenwerken met verschillende disciplines binnen de organisatie en zeer talentvolle collega’s
  Mocht er sprake zijn van een wederzijdse match is het mogelijk om na 1 jaar direct een contract te krijgen bij de opdrachtgever.
  Dit verschilt per functie. Je kunt bijvoorbeeld actief zijn in financiële markten, risk management, healthcare analytics, finance of business analyse.
  Zeker! Dan past ons Data Science Traineeship perfect bij jou! Ons Traineeship biedt jou de kans om je te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn.
  Ja, afhankelijk van jouw werkervaring bieden wij trainingen aan die aansluiten op jouw behoeften en niveau.
  Ja, vrijwel al onze opdrachtgevers bieden hybride werken aan. Dit houdt meestal in dat je minimaal twee tot drie dagen per week op locatie van de opdrachtgever werkt.

  Er is sprake van een flexibele startdatum en instappen in het Data Science Traineeship is het hele jaar mogelijk.