fbpx

Detachering Data Professionals

Op zoek naar startend talent?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als detacheringsbureau verbinden wij al 17 jaar nationaal en internationaal datatalent met functies binnen de top van de Nederlandse financiële sector. Wij geloven in de kracht van jong talent en innovatie. Young Analytics zorgt onder andere binnen de business analytics voor de start van een knallende carrière én voor de data science professionals die passen bij jouw organisatie!

Op deze pagina

Detachering Data Professionals
Junior Finance & Risk Data Analyst

Wat kun je verwachten van onze data professionals?

Young Analytics is voorzien van een exclusieve pool van hoogopgeleide data professionals. De kandidaten beschikken allemaal over een Bachelor/Master diploma in financiële, data of economische richting en zijn communicatief, leergierig en ondernemend.

Als detacheringsbureau bepalen we samen met de kandidaat en met jou als opdrachtgever welke functie bij de kandidaat past en begeleiden we hen bij het gehele sollicitatieproces. Op deze manier proberen we ervoor te zorgen dat er een perfecte match ontstaat tussen kandidaat en opdrachtgever.

Mocht de kandidaat nog niet helemaal zeker zijn van wat hij/zij precies wil, dan bieden wij ook een Data Traineeship aan. Kijk gerust even op onze traineeship pagina voor meer informatie!

Waarom kiezen bedrijven voor Young Analytics?

We zijn jouw partner in Young Finance & Data professionals. Wij verbinden jou met onze Data Helden en zorgen voor een passende match. We bereiken de juiste kandidaten op het juiste moment door innovatie recruitment en marketingtechnieken, we weten waar de kandidaten zich bevinden op de arbeidsmarkt en we werken transparant en op basis van “No Cure, No Pay”.

Detachering Data Professionals
Junior Business Analyst Banking

Voor welke data functies detacheert Young Analytics?

Young Analytics is actief binnen de volgende domeinen: Finance, Risk, Financial Markets, Regulatory Reporting, Operations, Investment, Asset Management, Banking, ESG en Data Analytics. Denk hierbij aan functies als Data Analist, Data Scientist, Data Consultant, Data Engineer, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina

Lees over de ervaringen van onze data professionals

Onze Data Helden gaan aan de slag bij de beste werkgevers en krijgen hiervoor alle tools aangereikt om een vliegende start te kunnen maken. Denk aan vakinhoudelijke opleidings- en trainingsmogelijkheden, intensieve sollicitatietrainingen en een inhouse coach voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling! Voorbeelden opleidingen: CFA, Python, FRM of Lean. Lees hier de verhalen van de Data Helden en hun ervaringen.

Junior IT Business Analyst
Floor

Ben jij een data professional en benieuwd naar wat we voor jou kunnen beteken?

FAQ

Een detacheringsbureau neemt (jonge) professionals in dienst om vervolgens gematcht te worden op een opdracht bij een opdrachtgever. De gedetacheerde werknemer wordt een tijdelijke of vaste arbeidsovereenkomst aangeboden via het detacheringsbureau en staat daarom op de loonlijst van het detacheringsbureau. Door het gebruikmaken van een detacheringsbureau zijn organisaties in staat om (tijdelijk) capaciteit op te schalen met direct inzetbaar en productief personeel. Mogelijk worden er, gedurende de detacheringsopdracht, trainingen en opleidingen aangeboden aan de gedetacheerde om te blijven ontwikkelen op functie relevante onderwerpen. 

Het voordeel van kiezen voor detachering is flexibiliteit, hoogopgeleid personeel en geen werkgeversrisico. 

Flexibiliteit
Heeft jouw organisatie te maken met een piek of een drukke periode? Dan kan je via detachering flexibel en snel hoogopgeleid personeel inhuren. Dit geeft je de mogelijkheid om flexibel, personeel op te schalen en af te schalen, zonder dat je gebonden bent aan langlopende contracten.  

Hoogopgeleid personeel
Een detacheringsbureau matcht specifiek op een concrete opdracht of vacature van een opdrachtgever. Een belangrijk voordeel van detachering is dat je snel en eenvoudig aan geschikt, hoogopgeleid talent kunt komen. Dit recruitment traject wordt door een detacheringsbureau uit handen genomen en bespaart een organisatie veel tijd en moeite. 

Geen werkgeversrisico
Opdrachtgevers lopen minder risico bij het inhuren van gedetacheerden via een detacheringsbureau. Doordat een detacheringsbureau meestal de werkgever is, liggen de werkgeversrisico’s bij het detacheringsbureau, zoals loondoorbelasting bij ziekte, ontslagvergoeding en de afdracht van premies en heffingen. 

Bij detacheren is het detacheringsbureau verantwoordelijk voor het salaris.
 

Net als bij uitzenden kunt u bij detachering beschikken over flexibel personeel. Ook in deze situatie treedt een detacheringsbureau op als werkgever en beheert een detacheringsbureau de administratie. Detacheren biedt echter meer bescherming en zekerheid voor zowel de organisatie als de werknemer. In tegenstelling tot detachering, waarbij vooraf afspraken worden gemaakt over de duur van het contract, gaat het bij uitzenden om een zeer flexibele arbeidsrelatie. Bovendien loopt het detacheer contract af op de vooraf vastgestelde datum en eindigt het contract niet bij het beëindigen van de opdracht zoals bij uitzenden.