fbpx

Aan de slag als Junior Data Scientist

Als succesvol Data Scientist werk je met grote en complexe gestructureerde en ongestructureerde datasets uit verschillende bronnen. Je houdt je daarnaast bezig met voorspellingen door modellen te bouwen en data te extrapoleren. Ben jij analytisch zeer sterk? Kun jij waardevolle verbanden leggen? Ben je in staat om data patronen te herkennen? En zou je aan de slag willen gaan in een stad als Amsterdam, Den Haag of Utrecht? Meld je dan nu hieronder aan! 

Junior Data Scientist vacatures

Wat verdien ik als Junior Data Scientist?

Het salaris van een Junior Data Scientist ligt vaak tussen de € 3.200 en €3.500 en verschilt per functie en bedrijf.

Welke opleiding moet je hebben afgerond als Junior Data Scientist?

Als Junior Data Scientist heb je een Master in bijvoorbeeld Data Science, Econometrie, Wiskunde, Information Management, Natuurkunde of Astronomie (of vergelijkbaar). Hierna is het mogelijk om als Junior Data Scientist aan de slag te gaan in steden als Amsterdam, Den Haag of Utrecht. 

Een baan als Junior Data Scientist in Amsterdam

Vooral in Amsterdam is de functie van Junior Data Scientist erg in trek. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij een internationaal gerenommeerde bank of een van onze andere opdrachtgevers. Niet alleen als Junior Data Scientist, maar bijvoorbeeld ook als Junior Data Engineer of Junior Data Analyst kan je in Amsterdam terecht. Ben jij op zoek naar een uitdagende data vacature specifiek in Amsterdam? Neem dan een kijkje bij onze Data Vacatures in Amsterdam.

Word Junior Data Scientist door middel van ons Data Traineeship

Ben je geïnteresseerd in de functie Junior Data Scientist, maar ben je nog niet zo zeker van welke kant je precies op wil en welke doorgroeimogelijkheden er zijn? Wil jij daarnaast de mogelijkheid om te werken en leren tegelijk? Neem dan vooral een kijkje bij ons Data Traineeship. Er zijn vele mogelijkheden, zo kun je ons Data Traineeship volgen om opgeleid worden tot Junior Data Scientist, maar we hebben ook andere richtingen zoals Junior Data Engineer en Junior Data Analist.