fbpx

Aan de slag als Junior Data Engineer

Als succesvolle Data Engineer maak je gebruik van verschillende databronnen die samengebracht worden in een data warehouse. Dit wordt gedaan door data te koppelen, organiseren en ontsluiten tot een centraal punt. Hierdoor is het mogelijk voor de organisatie om de data om te zetten in bruikbare informatie. Wil jij dé architect zijn van datastromen? Wil jij (machine learning) data pipelines creëren, zodat onder andere Data Analisten en Data Scientisten data analyses kunnen uitvoeren? En wil jij aan de slag met een breed werkterrein in een stad als Amsterdam, Den Haag of Utrecht? Meld je dan nu hieronder aan! 

Junior Data Engineer vacatures

Wat wordt mijn Junior Data Engineer salaris?

Het salaris van een Junior Data Engineer ligt vaak tussen de € 3.200 en €3.500 en verschilt per functie en bedrijf.

Welke Data Engineer opleiding moet je hebben afgerond?

Als Data Engineer heb je een Master in bijvoorbeeld Computer Science, Wiskunde, Data Science of Information Management. Hierna is het mogelijk om als Junior Data Analist aan de slag te gaan in steden als Amsterdam, Den Haag of Utrecht.

Word Junior Data Engineer door middel van ons Data Traineeship

Ben je geïnteresseerd in de functie Junior Data Engineer, maar ben je nog niet zo zeker van welke kant je precies op wil en welke doorgroeimogelijkheden er zijn? Wil jij daarnaast de mogelijkheid om te werken en leren tegelijk? Neem dan vooral een kijkje bij ons Data Traineeship. Er zijn vele mogelijkheden, zo kun je ons Data Traineeship volgen om opgeleid worden tot Junior Data Engineer, maar we hebben ook andere richtingen zoals Junior Data Analist en Junior Data Scientist.